Шукати в цьому блозі

понеділок, 18 лютого 2013 р.

Увага! На допомогу керівнику вийшла з друку книга:



Автор: Петренко Л.М.
Назва: Інформаційно-аналітична компетентність керівника професійно-технічної освіти: Алгоритми ефективної діяльності
Рік видання: 2013
Сторінок: 252




Перший в Україні навчально-методичний посібник «Інформаційно-аналітична компетентність керівника професійно-технічної освіти: Алгоритми ефективної діяльності», підготовлений для керівного персоналу системи ПТО, відзначається глибоким змістом, що відображає особливості інформаційно-аналітичної діяльності керівника ПТНЗ, в процесі якої відбувається розвиток його інформаційно-аналітичної компетентності. Його оригінальність проявляється в логіці змісту, побудованому автором у вигляді  алгоритмізованих дій інформаційно-аналітичної діяльності керівника ПТНЗ, що відображено в структурі тексту. Автор позиціонує зміст і структуру інформаційно-аналітичної компетентності керівника ПТНЗ через зміст його управлінської діяльності, дослідницьку функцію управління, насичення прикладами з практичного досвіду керівного персоналу, в чому проявляється інноваційність навчально-методичного посібника.
У начально-методичному посібнику розкрито теоретичні засади розвитку інформаційно-аналітичної компетентності керівника професійно-технічного навчального закладу, особливості його інформаційно-аналітичної діяльності в процесі підготовки і прийняття рішення, обґрунтовано і представлено структуру інформаційно-аналітичної компетентності. Запропоновано механізми її розвитку та обґрунтовано організаційно-педагогічні умови їх упровадження в систему діяльності обласних навчально-методичних центрів професійно-технічної освіти.
Методичні засади розвитку інформаційно-аналітичної компетентності представлені палітрою методів і способів пошуку, відбору, збереження, кількісної та якісної обробки інформації (аналізу і синтезу), які доцільно використовувати в управлінській діяльності.
Для керівників та викладачів системи професійної освіти, для самостійного розвитку інформаційно-аналітичної компетентності.
З питання придбання книги звертатися на електронну адресу, вказану в верхній частині блогу.


Немає коментарів:

Дописати коментар